【深圳桑拿】【NF#777】 C+竹笋美乳 手口感极佳 (激多图) - 深圳桑拿体验报告 - 深圳桑拿 - ★蒲吧★
搜索

【深圳桑拿】【NF#777】 C+竹笋美乳 手口感极佳 (激多图)

金牌会员

2142 88 蒲吧小编 发表于 2017-5-8 22:59:11
前言:

占士哥都成两个星期无出动, 饿波饿左好耐, 今次难得上黎玩 睇中左两个心水  一於试试佢

连跑左两个场去玩, 第一场去左南方 , 再去了水景作结尾  对於身为一个波控  今次既旅程 可以话大满足  仲影左

不少现场实照同蒲吧会员分享 。 大家既回覆就是占士哥出帖既动力      

SHOW TIME ~~~~~~~~

场所 :  南方桑拿   南方联合大酒店 6 楼

工号:777

班次: 中班 ( 2 PM – 1AM )

场所位於四星级酒店内  地点安全隐蔽 , 场所硬件都可以 一D 都唔差 浴室更衣地方阔落 整洁

房间多 仲要有大床 系到过夜 都训得舒服D , 入番重点  技师 777

去相先

真人同相都有八成相似 , 娟好顺眼 , 真人比艺术相带点成熟 但我就唔太锺意佢个妆化得太浓 , 淡番少少会仲

好睇        现场实拍相,777 不太愿意露面  所以也不勉强了

P1: 按得不错 唔系乱按 , 按了15分钟 , 大家可以试试

P2: 互相帮大家飞走阻碍物 就进入主题 , 囡囡拥有一对 C + 级 竹笋波 , 皮肤白 薄 所以比我约隐约现 比我见到 一

两条青筋 , 青筋竹笋波 , 但又唔系好明显果种 , LIN 头 凸出 微长 食落有口感, 摸上身属软绵绵  但唔系话淋 。

哈哈 所以我系咁 玩佢对波 玩唔停手 。

睇下有几劲先

再黎多张

水过背, 之後就全身漫游 , 仲要配上声音导航 正! , 囡囡服务 系慢慢黎做, 唔系一尾拿拿林 得个快 , 比到一种

慢活既享受,一解都市人 急促的节奏  ,  呢点我系几 BUY .  毒龙 上下慢慢扫 , 佢会针对袋底同会阴个位 去刺

激你, 真系爽到叫出黎

转身做前边先 , 我已经忍唔住手不停咁玩弄佢双乳 , 囡囡 属敏感型 , 玩多两玩已经飞哂钉 皮肤打哂冷震咁样。

反转成69 ,睇到佢下边, 哗左声  系少见既一线馒头包 , 外边包得实一实 得一条线。 见到咁, 无理由唔黑啦,

佢有佢吹, 我有我奶,  可惜囡囡唔比指入 。 吹到咁上下我就问佢识唔识夹肠 , 见咁耐无玩过, 又难得有对靓

波  最後萧塞竹笋波中, 口吐白液

场所资料︰2468

三宝指数我有 466

占士哥STANDARD ( 十★ 满分)

样:  ★★★★★★★☆☆☆         个妆扣少少分
  身材 : ★★★★★★★★★☆      身材高挑, 走肥有波 !

服务 : ★★★★★★★★☆☆      如指数再高一点就更好,但整体都系不错

翻食 : ★★★★★★★☆☆☆      

回帖有现场激相 , 大家既回覆就是占士哥出帖既动力 , 下一张帖将会有更多福利

本文出处:【深圳桑拿

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

xhy3530806 发表于 2017-5-14 11:21:09
顶顶顶顶顶顶顶顶顶

csqds21 发表于 2017-5-31 10:21:01
dddddddddddddddddddddd

oton 发表于 2017-5-31 15:41:56

lala黄良聪 发表于 2017-6-2 16:41:44
顶顶顶。666走起

xxoo2017 发表于 2017-6-5 04:54:51
楼主是超人

066038 发表于 2017-6-5 04:23:17
难得一见的好帖

wsmm 发表于 2017-6-5 04:36:16
很好哦

小狼体验 发表于 2017-6-5 04:53:24
不错不错

楼主| 蒲吧小编 发表于 2017-6-5 04:25:24
LZ真是人才